N.B. de aantekeningen zijn aantekeningen die door luisteraars zijn gemaakt van preken die door voorgangers zijn gehouden. Omdat het verslaglegging betreft van uitgesproken preken kunnen er onjuistheden in staan en/of de aantekeningen onvolledig zijn.

De Christelijke kerk komt op zondag bijeen en viert de zondag, de rustdag die toegewijd is aan God. In Christelijke kerken worden preken gehouden. Een predikant legt de Bijbel, het levende Woord van God, uit. Op deze website worden aantekeningen van preken gedeeld.

Christelijk geloof

Meer weten over het christelijk geloof? Op deze website wordt het Christelijk geloof uitgelegd. Op de website Online-Bijbel.nl treft u de Apostolische geloofsbelijdenis met twaalf artikelen als samenvatting van het christelijk geloof, aan.

Disclaimer

Op deze website worden preekaantekeningen gedeeld. De aantekeningen zijn aantekeningen die door luisteraars zijn gemaakt van preken die door voorgangers zijn gehouden. Omdat het verslaglegging betreft van uitgesproken preken kunnen er onjuistheden in staan en/of de aantekeningen onvolledig zijn. De samenvatting bovenaan een bericht is extra toegevoegd en is niet uitgesproken door de spreker.

Contact

E-mail info@preekaaantekeningen.nl.